jili slot Информация за Лаптоп Магазин

Лаптоп Магазин

РЕНОВИРАНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ЛАПТОПИ

Филтър

Производител

Ценови клас

Дисплей

Facebook

Посетители

В момента има 14 посетителя в сайта
0 2
0
2

 

 

Информация за Лаптоп Магазин

Лаптоп Магазин е специализирана фирма за внос на употребявани професионални лаптопи от Германия и Англия. Всичко, което се предлага за продажба е преминало детайлен технически контрол, обсужено, тествано и с доказан произход. Лаптопите са  опереационна система за тест , реални снимки и винаги в наличност.

Компютрите са предназначени за немския пазар и са изключително качествени, надеждни и в много добро състояние. Повечето модели в бизнес класа са стрували над 1000 евро като нови и са покрили стандарта MIL-STD-810G. За всеки от тях е осигурена гаранция (с гаранционна карта), както и професионален сервиз.По желание издаваме и фактура. Всичко може да се види и изпробва  в специализирания ни магазин! Работим 24 часа в денонощието за  клиенти с цел покупка , включително събота и неделя!

 

Гаранционни условия

Техниката предлагана на сайта е втора употреба! Сайта е изграден единствено като каталог и клиента не се обвързва със сключване на договор от разстояние. Не работим и с лични данни на клиентите! Търговската ни гаранция (+законовата) е: Приемат се основателни рекламации в срока написан в описанието! Основателни са рекламациите, свързани с хардуерни неизправности или сериозно разминаване в данните за продукта(за което с куриер даваме опция тест и преглед). Гаранцията не се отнася за периферните устройства (консумативи) като хард, зарядно и батерия! При констатирана неизправност, се извършва ремонт за наша сметка или единствено може да се замени с подобен по избор, като транспортните разходи се поемат от клиента. Гаранцията отпада в случаи на дефекти, причинени от интервенции , неправилна експлоатация от страна на клиента или ремонт в друг сервиз! С допълнетелна уговорка гаранцията може да бъде увеличена или отпадa по желание на клиента с коригиране на цената! Гаранцията не важи при препродаване на трети лица!