Лаптоп Магазин

Професионални лаптопи внос от Германия

Филтър

Производител

Ценови клас

Дисплей

Facebook

Посетители

В момента има 24 посетителя в сайта
img1
img2.1
img2
oie_4aajtvcgizmg

 

 

Информация за Лаптоп Магазин

Лаптоп Магазин е специализирана фирма за внос на употребявани професионални лаптопи от Германия. Партньори сме на най-мощната немска фирма за ремаркетинг! Всичко, което се предлага за продажба е преминало технически контрол. Всички лаптопи в сайта са с опереационна система за тест, реални снимки и в наличност. Лаптоп Магазин предлага отстъпка за търговци на едро, като за фирми издаваме и фактури.

Предимство е, че купувате директно от вносителя! Предлаганите от нас лаптопи са предназначени за немския пазар и са изключително качествени и надеждни. Повечето модели в бизнес класа са стрували над 1000 евро като нови. За всеки от тях е осигурена гаранция (с гаранционна карта), както и професионален сервиз. Всичко може да се види и тества  в специализирания ни магазин и да се закупи в кеш или на изплащане. Работим и с куриери за цялата страна!

Гаранционни условия

Техниката предлагана на сайта е втора употреба! Сайта е изграден единствено като каталог и клиента не се обвързва със сключване на договор от разстояние. Приемат се основателни рекламации в срока написан в описанието! Основателни са рекламациите, свързани с хардуерни неизправности или сериозно разминаване в данните за продукта. Гаранцията не се отнася за периферните устройства и консумативи като: зарядно,хард диск, батерия и др! При констатирана неизправност, се извършва ремонт за наша сметка или продуктът се заменя, като транспортните разходи се поемат от клиента. Гаранцията отпада в случаи на дефекти,причинени при транспортиране от куриерската фирма, интервенции или неправилна експлоатация от страна на клиента! С допълнетелна уговорка гаранцията може да бъде увеличена или отпадa според намаляване на цената.

Сервиз

Предлагаме и извънгаранционен сервиз на всякакви лаптопи , бързо и надежно отремонтирване на разумни цени!