Лаптоп Магазин

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЛАПТОПИ ОТ ГЕРМАНИЯ

Филтър

Производител

Ценови клас

Дисплей

Facebook

Посетители

В момента има 26 посетителя в сайта
img1 2
img2.1
img3 2
oie_4aajtvcgizmg

 

 

Информация за Лаптоп Магазин

Лаптоп Магазин е специализирана фирма за внос на употребявани професионални лаптопи от Германия. Директен вносител за България на немския лидер за ремаркетинг ,,NOTEBOOK12''. Всичко, което се предлага за продажба е преминало детайлен технически контрол, обсужено, тествано и с доказан произход. Лаптопите са с актуална опереационна система за тест, реални снимки и в наличност.

Предлаганите от нас лаптопи са предназначени за немския пазар и са изключително качествени, надеждни и в много добро състояние. Повечето модели в бизнес класа са стрували над 1000 евро като нови и са покрили стандарта MIL-STD-810G. За всеки от тях е осигурена гаранция (с гаранционно картонче), както и професионален сервиз. Всичко може да се види и изпробва  в специализирания ни магазин! Работим 24 часа в денонощието за сериозни клиенти, включително събота и неделя!

 

Гаранционни условия

Техниката предлагана на сайта е втора употреба! Сайта е изграден единствено като каталог и клиента не се обвързва със сключване на договор от разстояние. Не работим и с лични данни на клиентите!Търговската ни гаранция (+законовата) е: Приемат се основателни рекламации в срока написан в описанието! Основателни са рекламациите, свързани с хардуерни неизправности или сериозно разминаване в данните за продукта. Гаранцията не се отнася за периферните устройства и консумативи като: зарядно, захранващ кабел и батерия! При констатирана неизправност, се извършва ремонт за наша сметка или продуктът единствено може да се замени, като транспортните разходи се поемат от клиента. Гаранцията отпада в случаи на дефекти, причинени от интервенции или неправилна експлоатация от страна на клиента! С допълнетелна уговорка гаранцията може да бъде увеличена или отпадa по желание на клиента с коригиране на цената!   Моля закупувайте лаптоп само ако сте съгласни с условията!